Близо 400 пловдивчани за пореден път се събраха на протест против

...
Близо 400 пловдивчани за пореден път се събраха на протест против
Коментари Харесай

Викове "Оставка" огласиха и Пловдив

Близо 400 пловдивчани за следващ път се събраха на митинг срещу държавното управление. Все повече хора прииждат към Паметника на Съединението в центъра на Пловдив , с цел да повдигнат обичайните лозунги и да насочат настояванията си за промени и за оставка на кабинета.

" Не ни чуват, единствено с разходки не става. Искаме оставка на държавното управление и на Гешев. Ще бъде спокойно шествието. Няма представители на партии, тук сме единствено жители. Разграничаваме се от политическите партии и организации, " заяви Асен Костов, който е измежду протестиращите. Той прикани за кротичък митинг, без провокации. И посочи, че на митинга не се позволяват " партийни функционери ".

Припомняме, че протестното шествие ще блокира придвижването по два централни пловдивски булеварда довечера за разнообразни шпации от време.

От 18:30 до 22:00 ч. се стопира придвижването на пътни транспортни средства по бул. „ Шести септември “ в правата от бул. „ Цар Борис III Обединител “  до бул. „ Руски “, а от 20:30 до 22:00 ч. се затварят двете платна на бул. „ Цар Борис III Обединител “ от ул. „ Цанко Дюстабанов “ (болница „ Тримонциум “) до кръстовището с бул. „ Шести септември “, както и бул. „ Шести септември “ до ул. „ Никола Войводов “.

Временната организация постанова промени в маршрутите на 14 автобусни линии от всеобщия публичен вътрешноградски превоз – №1, 4, 7, 9, 11, 15, 20, 22, 26, 27, 37, 44, 93 и 99. В съответните времеви шпации те ще минават  по булевардите „ Марица-юг “ и „ Източен “ или по бул. „ Руски “ и ул. „ Победа “. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР